Företaget

Västkustens Akustik & Montage AB

är ett företag som för blickarna mot taket.

Oväsen, buller och bång lindras av oss - vårt arbete går ut på att med ljudisolering göra omgivningen lite tystare och även vackrare för många. Robert Johansson har varit ensam ägare till företaget Västkustens Akustik & Montage AB sedan 1992. Från början låg företaget i Högsbo Industriområde, men sedan december 2000 finns det numera i Kållered.

 

Företaget startade som ett enmansföretag men har med tiden successivt ökat och har i dag totalt fem anställda med förfogande av fem servicebilar. Alla nyanställda i företaget genomgår en nittio veckors lång lärlings-utbildning, dvs först efter nästan två år som lärling är man redo för det som krävs.

 

Västkustens Akustik & Montage arbetar med att montera ljuddämpande och isolerande material för inomhusbruk. För det mesta utför man takarbeten, men ljuddämpande material kan även sättas upp på väggen.

 

Många skolor efterfrågar också Västkustens Akustik & Montages tjänster. En allt för hög ljudnivå är väldigt vanligt i skolor och då kan det antingen sätta dit ljuddämpande tak/väggar eller byta ut ett inte tillräckligt fungerande material.

 

 

Till 80% är det renoveringsarbeten företaget utför så till stor del består kunderna av byggbolag men vi utför även arbeten såväl i butik som för privatpersoner. Materialet tillhandahålls av tre olika leverantörer, och här är man mycket lyhörd för vad kunden vill. De styr vad som ska köpas, men med sin expertis och yrkeserfarenhet är Roberts förslag inte ovälkomna.

 

 

 

 

De flesta arbetena finns i stor Göteborg med omnejd, men vi har även haft uppdrag i bl.a Stockholm, Uppsala, Falkenberg och Malmö.

 

Några nyckelord för Västkustens Akustik & Montage är kompetens, snabbhet och flexibilitet. Att hålla vad man lovar är också a och o, för nöjda kunder kommer tillbaka och för det vidare till andra.

VÄSTKUSTENS AKUSTIK & MONTAGE AB Copyright @ All Rights Reserved.